INDLÆSER

Indtast for at søge

Om Boligvis

Boligvis.dk er magasinet du bliver klog af!

Okay, det er store ord men idéen om Boligvis opstod for mange år siden. Fra begyndelsen var der mange tanker om, hvad Boligvis skulle indeholde og hvordan indholdet skulle formidles. Men et overordnet tema var hele tiden, at det skulle være et magasin man bliver klog af. Så var rammen ligesom sat!

Boligvis.dk har eksisteret siden 2013. I de første år blev der eksperimenteret med forskelligt indhold og vinkler men ikke alt kunne leve op til målsætningen om at være et magasin man bliver klog af. Vi kunne derfor vælge at nedlægge den fornemme målsætning og bare skrive løs om boligemner. Ikke tænke så meget over selve indholdet og vinklerne.

Efter en tænkepause har vi fastholdt målsætningen om at Boligvis.dk er magasinet du bliver klog af! Og udgiver kvalitetsartikler om alt hvad der har med boligen – og dermed også familien – at gøre.

Det betyder ikke at der er tale om videnskabeligt indhold, men at vi kvalitetssikrer de guides, sammenligninger, vejledninger og produktartikler som bliver udgivet. Vi vil simpelthen have, at artiklerne skal informere og give dig mere viden.

Ved du for eksempel hvorfor det hedder en Murphy seng? Eller hvad forskellen på en kontinentalseng og en boksseng er?

Er du kaffeentusiast, så ved du hvorfor italienerne kommer sukker i deres espresso og hvorfor Moccamaster er markedets måske bedste kaffemaskine. Ellers er det noget af det du kan blive klog på når du besøger Boligvis.dk.

Hvordan finansieres Boligvis.dk

Boligvis drives privat – fra forbruger til forbruger. Vi har derfor ikke en stor pengetank i ryggen, men driver og udgiver magasinet af egen lomme.

Vi kunne ikke drømme om, at du skulle betale for at bruge Boligvis.dk. Vi vil ikke tigge dig og alle andre læsere om penge. Og vi er heller ikke glade for tanken om at skulle overplastre magasinet med reklamebannere og anden støj. Derfor har vi fundet en løsning, der gør at vi kan have en indtjening som giver os mulighed for at drive Boligvis.dk.

I artiklerne på Boligvis.dk henviser vi til webshops. Nogle af disse giver os en lille kommission hvis indholdet fører til et salg. Det går ikke ud over dig, hverken med hensyn til prisen eller med generende reklamer allevegne og vi er ikke støttet økonomisk af bestemte firmaer. Vi vælger helt selv hvad vi skriver om og hvem vi henviser til.

Har du tips eller idéer

Du er velkommen til at skrive til os med tips og idéer til artikler eller indlæg. Det samme gælder hvis du har kommentarer eller spørgsmål. Vi kan ikke love at alle idéer vil blive ført ud i livet og givet sin egen artikel, men vi er altid modtagelige for inspiration. Oplever du fejl eller har forslag til rettelser hører vi også gerne fra dig. Vi vil jo gerne udgive et magasin man bliver klog af, så vi lytter! Benyt kontaktformularen hér.

Vil du bidrage med indhold?

Kan skrive så læserne føler sig oplyst og underholdt, og har du viden om bestemte emner der relaterer til Boligvis, så er du velkommen til at skrive en besked til os.

Har du stor viden (måske endda ekspertviden) om emner der passer til Boligvis, men ikke er så stærk til det skriftlige, så er du også velkommen til at sende en besked.

Benyt kontakformularen hér.

Bag Boligvis

Vi er et lille team der interesserer os for alt i og omkring boligen. Teamet styres af Anne Hansen, som også skriver en del af artiklerne du kan læse.